Bestuur

SKK heeft zoals het hoort bij een Stichting ook een bestuur. Wat doen zij eigenlijk? 

 

De voorzitter is sinds 2011 Yolande Nederveen.  Ze zit de vergadering voor. Houdt alle data in de gaten. Zorgt ervoor dat de basiszaken geregeld zijn en blijven, zoals veiligheid voor iedereen, het jaarprogramma, voldoende communicatie en PR, en de samenwerking tussen verschillende partijen. Zij organiseert de jaarlijkse medewerkersavond, werft nieuwe stafleden en houdt daar gesprekken mee.  Verder biedt zij ondersteuning aan alles wat er nog voorbij komt aan werkzaamheden, PR en personen (dat geldt trouwens voor iedereen!) 

 

Onze secretaris is sinds 2021 Ilse Lucas, een echte SKK-ster die de vergadering notuleert, de agenda en jaarkalender inplant en zorgt dat alles administratief verwerkt is.

 

De penningmeester is Leo Nieuwenhuizen. Hij beheert het inkomende en uitgaande geld. Denk aan betaling van de accommodatie, de bussen, SKK kleding en uitgaves op het kamp zelf. Ook houdt hij de inkomsten (kampgeld, sponsorgeld) bij en waarschuwt de voorzitter als die balans mis dreigt te gaan. 

     

Paul Hörchner is dit jaar de tienerkamp coördinator. Hij heeft jarenlange ervaring, in alle kampen en alle functies. Hij is de schakel voor de communicatie van de stafmedewerkers. 

  

In het bestuur schuift ook de coördinator van Kinderkamp aan. Peter Schenk regelt dit nu al een aantal jaren. Hij houdt het bestuur op de hoogte van de stand van zaken. Zijn er voldoende stafleden? Zijn alle taken uitgedeeld en helder? Is alles geregeld mbt het kampterrein? Materiaal? Vervoer? Het bezoeken van nieuwe kinderen en ouders.