Kinderkamp

Zeven mooie, spannende, grappige en gezellige dagen voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar.

Het is wel eens spannend, een vakantie zonder ouders. Maar op kinderkamp heb je veel te veel lol om daar lang over na te denken. Je slaapt zeven dagen in een kamphuis, de meiden op een zaal en de jongens op een zaal.

 

Overdag doen we spelletjes, sporten we of gaan we er op uit. Omdat het kamphuis in het bos staat doen we veel bosspelen. Tussen 22:00 en 23:00 ga je naar bed, soms na een avond gezellig bij het kampvuur te hebben gezeten.

Wie, waar, wanneer?

17-24 augustus 2024 

Best

7 t/m 11 jaar

€195- per kind (alles inbegrepen)

Coördinator

Peter Schenk


Er gaan ongeveer tien leiding én twee koks die de hele week eten koken. Samen met ongeveer vijf andere kinderen zit je in een groepje. Daar hoort ook een leiding bij, waar je alles aan kunt vragen. Met elkaar doen jullie corveetaken, zoals opruimen, afwassen en aardappelen schillen. Heel gezellig met z’n allen!

 

Maar opruimen is maar een heel klein onderdeel van het kamp. Eigenlijk spelen we gewoon heel veel! Wat denk je van een bosspel; levend stratego of een smokkelspel. Lekker rennen in het bos. Of een speurtocht in het donker. Als het warm is, gaan we met z’n allen zwemmen in een meer of in een zwembad. En soms zitten we gewoon lekker met z’n allen te knutselen op het kampterrein.

Eén van de leukste dingen van kamp vinden veel kinderen de Bonte Avond. Iedereen die wil kan daar een dansje of een toneelstuk opvoeren, de leiding nadoen, of de leiding voor de gek houden met een quiz. Op kamp doen we nog veel meer, maar dat moet je zelf maar meemaken!:

 

Voor de ouders

De leiding zorgt dat er overdag en ‘s avonds spelen worden gedaan en is op vrije momenten tussen de kinderen om toezicht te houden. Eén van hen, altijd een ervaren kampleider, is coördinator. Die zorgt er niet alleen voor dat het kamp soepel draait en de leiding op één lijn staat, maar onder andere ook voor het contact met ouders, brandweer (voor het kampvuur) en de verhuurder van het kamphuis.

Meer informatie

De meest gestelde vraag is altijd; wat neem je mee op kinderkamp? En voor wie nog nooit is mee geweest vertellen we graag meer meer over voor het eerst mee op kinderkampWe beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ons bereiken op info@skkweb.nl.