Zorgplicht

Wij hebben een zorgplicht voor onze (jongste) deelnemers. Zo letten wij erop dat zich goed wassen en regelmatig onder de douche gaan en controleren wij dagelijks op teken. Wij zorgen ervoor dat er altijd minimaal twee stafleden (mannen bij jongens; dames bij meisjes) bij deze momenten aanwezig zijn. Uiteraard loopt dit bij de oudere leeftijdsgroepen anders, maar de staf zal niet nalaten deelnemers erop te attenderen aandacht te besteden aan zijn of haar persoonlijke hygiëne als deze er zelf wat nonchalanter mee omgaat.


Medische zorg

Wij handelen altijd direct als wij denken dat een deelnemer medische zorg nodig heeft (bezoek aan huisarts, eventuele doorverwijzing naar een ziekenhuis). Ouders worden tijdens dat proces door ons op de hoogte gesteld en afhankelijk van onze inschatting over de ernst van de klacht, zullen wij nadere afspraken met ouders maken over een bezoek aan het kamp of het ophalen van het kind.

Alcohol

Gebruik van alcohol door deelnemers tijdens onze kampen is niet aan de orde, omdat de wettelijke leeftijdsgrens daarvoor hoger is dan de maximumleeftijd van onze deelnemers.

Roken wordt op kinder- en tienerkamp niet getolereerd. Op een jongerenkamp met deelnemers tot en met 17 jaar worden hierover met deelnemers duidelijke afspraken gemaakt.


Meer informatie

We beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ons bereiken op info@skkweb.nlWe vertellen je graag meer over onze identiteit,  persoonlijke aandacht voor deelnemers en over onze kampleiding.